Sunday 17 June 2018

Rollspel: Mutant År Noll - del 5

Försvarsverket blev klart i RPs frånvaro och de påbörjar ett bränneri som blir klart direkt. Gruppen tar en buss och börjar ta sig mot koordinaten längst bort. På vägen får de syn på en grupp människor som lämnar fem bylten på ett betongblock och går därifrån. Danko kollar upp byltena och ser att det är fem levande spädbarn.

Jony och Danko följer efter människorna. De träffar på Ohm och hans 30 grisar och han är fastkedjad. Han berättar om Novasekten och vad de gör med bebiser som inte är Domedagsbarnet. Ohm visar ingången och följer med Jony och Danko tillbaka till bussen efter löfte om att hämnas på sekten.

De återvänder till ingången och går in i bunkern. De kommer in i templet och blir bemötta av Plutonia. Hon svarar på frågor och tillåter att de ser sig omkring. Danko fyller på sitt apotek (Danko har en otrolig tendens att hitta droger) och Index fyller på sitt garage (hon har flera bil och vägdelar i sin utrustning). De blir approached av Abbetina som är höggravid och vill fly från sekten. Hon samlar ihop andra tvivlare och de går ner till missilsilon. Danko ska just slå sönder datorn när han blir hindrad av Plutonias mentala dominans. Hon tvingar tillbaka Danko och Index frågar ut Plutonia. Hon släpper Danko och alla riktar direkt sina vapen mot Plutonia.

Plutonia sätter eld på Index som sprutar eld tillbaka och effektivt dödar Plutonia. Ohm blir hotfull med en skortkniv men manipulerad att stand down av Jony. De lootar kroppen. Ohm går med på att följa med tillbaka till Arken och hjälpa dem med en svinstia om de dödar människan Verter,

Jony och Danko går och letar upp Verter som är "upptagen" med en kvinna. Efter lite strid är kvinnan död men Verter har flytt ut till de andra. Jony och Danko rusar tillbaka till Index och Kvark. Kvark monterar ner missilen. Jony kastar först bensindunk och sen handgranat på kultisterna och bara tre överlever. Gruppen Skjuter resten och åker sedan tillbaka till Arken.

No comments:

Post a Comment

What's the first thought in your head after reading this? Let me know!